Nu boeken!

Verdemura - Tentoonstelling van Tuinieren

Lucca terug naar een van de hoofdsteden van de Italiaanse tuinieren dankzij Verdemura: tentoonstelling markt van planten en buitenleven, georganiseerd door de stad Lucca en de Opera van de muren van Lucca.

Verdemura opent het lange seizoen van de grote tentoonstellingen van Italiaanse tuinieren: Lucca viert het voorjaar zo uitnodigend iedereen om een van de groenste en mooiste in Toscane, het park van de muren, een unieke plek in zijn soort in de wereld te bezoeken. Het park van de muren van Lucca met zijn 96 hectare grond van groen, volledig verkeersvrije straat, is een unieke realiteit in het panorama van de Europese openbare groen. Een park unitaire ringvormige, met een met bomen omzoomde boulevard van 4,2 kilometer, volledig bekleed met bomen die de oude stad met zijn omarming omringt.

Verdemura ontwikkelt unieke en charmante sfeer van het bastion van San Martino, het gordijn van de nabijgelegen Porta Santa Maria, de schutter op de wallen met uitzicht op en zal beschikken over 150 exposanten kinderdagverblijven en tuinbouw soorten planten, struiken, bollen, gereedschappen en meubilair voor de tuin en de boomgaard. Een ruimte gedetailleerd en rijk aan uitzicht op de stad en het omringende landschap. Ranunculus, camelia's, bougainvillea, zal te zien zijn tentoonstellingen en conferenties zal het culturele aanbod van het evenement te voltooien.

http://www.verdemura.it/

Nieuws & Events

DANCE MEETING LUCCA
DANCE MEETING LUCCA
The Dance Vergadering Eun mozaïek van gebeurtenissen die rond de wereld van de dans en zal...
continua
JULI : FEEST VAN SAN PAULINE
JULI : FEEST VAN SAN PAULINE
Juist op 12 juli van elk jaar, tijdens de viering van St. Paulinus, Beschermheer van de stad, wordt...
continua
P. IVA 02365340468 - Pec luccafora@pec.it   |   Tagmap - Places - Links
Privacy - Cookie Policy - Manage cookie preferences
Sito realizzato da LuccArtigiani Siti Web Lucca
Chiama ora!